maanantai 18. elokuuta 2014

Vihdoin...

Kauan on ollut sivut päivittämättä joten pitäsikö aloittaa koirien kuulumisilla.
Viime päivityksessä oltiin innolla lähdössä corgi erkkariin Jämsään. Mukava viikonloopu se olikin vaikka koirien menestys siellä olikin puhdas 0 paitsi Helmi joka EH;lla sijoittui luokassaan.
Amerikkalaisilla taitaa olla aivan erilainen käsitys corgeista kuin meillä täällä kun moni tuli eh;n tahi h;n kera kehästä. Noo, kerrankos sitä pettyy ;)

Ansa JUN EH, Penny NUO H, Helmi VET EH2.
Kasvattini Taito, N. Getti'n Lucky myös NUO EH.

Muuten meillä olikin huippu viikonloppu. Oltiin Jämsän Gasthousissa Marjon ja Mikan kans. Meillä Heinin kans ns. huoneisto missä piskuinen keittokomero varusteineen ja Marjo ja Mika taisivat saada hostellin pienimmän huoneen aivan ruokailutilojen vieressä.

Pentujen kanssa käytiin pentunäyttelyssä Hämeenlinnassa lokakuussa.
Lauantaina oli Saimi ROP PEN ja Eddie VSP PEN sunnuntaina päinvastoin. Ainoat pemu pennut siellä :)

Jyväskylään mentiin jälleen Henin kanssa, Pentti luottokuskina jälleen, ei tarvinnut parkkipaikkaa etsiä :)
Urospennuissa olivat Eddie 1kp. ja Veikko 2
Nartuissa Saimi 1kp joten kisa siskosten kesken oli ROP kehässä. Heini yritti esittää Saimia heikolla menestyksellä koska Saimi oli sitä mieltä et mamman on oltava  hihnan päässä joten otin senkin hihnan ja yhdessä sisko ja veikka meni ympäri kehää, saatiin muuten aplodid tuosta esityksestä :)
Eddie jälleen ROP PEN ja Saimi VSP PEN
Ansa JUN ERI3 SA
Penny NUO ERI2 SA.

Helsingin messukeskuksen näyttelyt tämän vuoden viimeiset koitokset. Oltiin jälleen Heinin kälyn luona yötä, näppärää kun asuvat aivan messukeskuksen lähellä.
LA 14.12.
Ansa JUN ERI, tiedä miten olisi kilpailuluokassa menestynyt jos ei olisi aivan helvetinmoista ryystämiskohtausta saanut. Siis loppukehä meni täysin penkin alle tuon takia :(
Penny NUO ERI1 SA
SU 15.12.
Ansa JUN EH hyvällä arvostelulla
Penny NUO ERI1

Eddie, N. Imagine Love-N-Kiss muutti sit Tiinan ja Harrin luo tuohon aivan lähelle puolisisko Danan kaveriksi. Ikävästä ei meinannut tulla loppua ja olikin aivan hilkulla että en mennyt hakemaan takaisin. Mutta hyvä koti pojalla siellä on ja saan nähdä milloin haluan ja itse olen näyttelyissä käyttänyt poikaa milloin Tiina ei pääse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti