torstai 30. elokuuta 2018

Ella Tallinnassa...

Seuraava reissu ulkomaille olikin Viroon, Tallinn Winner 15.4.18
Itse en tällä kertaa päässyt lähtemään ja luotto handleri Oona tarjoutui viemään ja esittämään Ellan.

On se aivan eri jännitys odottaa tuloksia näyttelystä kun ei itse ole paikanpäällä. Kauppareissulla tuli ensimmäinen viesti, joka alkoi rumalla sanalla ja lopussa EH, Ellan velipoika Bätt oli saanut avoimessa luokassa tuon. Ei ollut ollu tarpeeksi kurvikas tuomarin mieleen.
No seuraava parikymmentä minuuttia elettiin jännityksessä ja olin jo tuuduttautunut samanlaiseen tulokseen myös Ellalta. Mutta kun viesti tuli en tiennyt itkeäkkö vai nauraa, Ella ROP, SERT & TallinnWinner-18.
Aivan uskomaton olo, mitään tälläkään kertaa odottamatta ja tommoinen titteli omalla pienellä ❤

No sitten odottamaan ryhmiä, jännitys tiivistyi tiivistymistään, ja kun vielä ryhmät tulivat livenä, en malttanut lähteä mihinkään kannettavan ääreltä ja istuin siinä monta tuntia 😅

On se vaan eri tunne kun näkee oman koiran esitettävän erittäin kauniisti isossa kehässä valojen alla musiikki soiden. Sanoinkin täällä että onneksi esittäjä on nuori ja kaunis, passaavat Ellan kanssa hyvin yhteen.
Tuomari oli sama, Miklos Levente, joka otti rodun. Jännitys tiivistyi.... Ella valittiin jatkoon, meinasi hieman herkistyä jo siinä vaiheessa. Koira toisensajälkeen sijoitettiin, 4...3....2.... JA jumaliste juuri kun kerkesin sanoa että ei se sijoittunut, ilmoitti kuuluttaja No.1 whippet.... siis RYP1.. meidän oma Elvi otti ja voitti ryhmän. Taisin pompata pystyyn ja itkin ja nauroin yhtä aikaa, aivan uskomaton olo, meseen alkoi tulla onnitteluja niiltä jotka livenä katsoivat. Ellan kasvattaja sanoi itkeneensä tulosta, totesin tehneeni samoin.

Ei kun seuraavaksi odottamaan Bis kehää, sieltä nyt ei kummosta tarvinnut odottaa..... niinhän sitä siinä vaiheessa luuli, tuomari oli Japanista, eikä tietoakaan mistä hän voisi tykätä.
Taas koneen äärellä, Pentti ja Aleksi myös halusivat katsoa mitä tuleman oli, niin harvinaista oli katsoa kun oman perheen koira parrasvaloissa esiintyi.

Jos aiemmin jännitti, nyt jännitti varmaan sata kertaa enemmän. Tärinää, vapinaa, nyyhkytystä, sellaista on kaukojännitys. Pientä hikeäkin tais pukata jossain vaiheessa 😓
Esiarvostelussa tuomari katsoi Ellaa aika monta kertaa, ja mietin jospa tykkäis... Jatkoon valittiin, alkoi sijoitukset taas, 4...3... totesin tähän väliin että ei tule sijoitusta, mutta ei haittaa, ROP, SERT ja uusi titteli on enemmän kun oisin voinut toivoakaan, sit selostaja kuulutti BIS2....WHIPPET 💣💥💨💫
Menin varmaan aivan sekaisin, pomppasin tuolilta pystyyn, huusin, itkin ja nauroin yhtaikaa, Aksu sanoi että nyt se äiti sekos, ja niin taisin tehdä.. mutta kerrankos se oma koira isolla kylällä pärjää.

Nyt muutama kuva tähän loppuun 💕

PN kehä

VSP & ROP
Avantina Beat Then EasySneezy & Zaraque's Keen On Crown'n Jewels

RYP1

Tyytyväinen handleri Oona

BIS2

BIS2

Kaikki tuomarit ja BIS1 & BIS2

Kaikki sopivat kyytiin

Pientä ahtautumista havaittavissa

Väsynyt voittaja 💝

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti