keskiviikko 10. lokakuuta 2018

Uusi perheenjäsen...

Meille muutti 8.9. pieni Wanda tyttö. Wanda on manchesterinterrieri Bonwild kennelistä, kasvattaja Sari Laitinen ja ikää muuttohetkellä 11 viikkoa.
Vipinää ja vilskettä on meidän talossa ollut siitä päivästä lähtien. Ella on ottanut sen omakseen, ovat niin samalla aaltopituudella 😂 😂
Neiti hieman vierastaa miehiä, oman perheen jätkät on kyllä hyväksytty, mutta vieraat kohdataan hyvin varoen. Naispuoliset ovat kaikki Wandan mielestä ihania.

Wanda on ollut mukana Ellan ja Minan maastoharkoissa ja muutaman kymmenen km päähän vierailulle Helga-Maijan ja Milon luokse, siellä ollaan oltu jo muutamaan kertaan. Autoilu sujuu mallikkaasti.
Pidempi reissu oli Emman luokse evakkoon täältä laatoituksen tieltä. Hyvin sujui kerrostaloelämä muutaman päivän ajan, rappusissa kulkukin onnistui alaspäin mennessä, ylös piti kantaa.
Autot, joita olikin enemmän Noljakassa kuin Liperissä, olivat hieman pelottavia  ja bussit.. piti ihan pysähtyä niitä tarkkailemaan, ovathan ne isoja ja äänekkäitä.

Pikku-neidistä muutama kuva, posetuskuvia ei ole, niitä kerkeää laittamaan tänne myöhemmin.paitsi tämä, joka otettu 8vk ikäisenä 😉


12vk


uusi panta


Ellan kaa I


Ellan kaa II

Ellan & Minan kaa


auringonpalvojat


lentäviä korvia hillitty "hikipannalla"
ikää tässä 15vk
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti