keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Kuopio x 2...

Kauan odotettu Kuopion kolmipäiväisen näyttelyn ensimmäinen päivä oli 1.8. Keli oli mitä mahtavin, aurinkoa, jopa hieman liikaakin. Näyttelypaikalla saatiin hyvä ja varjoisa paikka. Maija-Liisa oli paikalla Hessun, N. Imagine His Highness, kanssa. Kehää odotellessa juotiin kahvit ja juteltiin kuulumiset kun emme Maija-Liisan kanssa olleet nähty sit Nurmeksen.
Kuopion näyttelyssä on yleensäkin ollut isot n. metrin halkaisijaltaan, ilmapallot jotka merkkasivat mm. vesipisteen ja infopisteen. Itse en moisia edes noteerannut eikä koiratkaan osoittaneet huomanneensa niitä kun pissitimme ne ennen kehää.

No kehä alkoi ja veljekset kiersivät yhdessä ympäri. Hessu ensimmäisenä joutui arvosteltavaksi. Odottaesamme vuoroa, nostin Eddien pöydälle valmiiksi ja vielä käänsin poispäin teltasta kun pöytä oli sijoitettu niin lähelle että itsellä ei ollut tilaa liikkua pöydän ympäri. No Eddie siinä seisoi rauhassa kunnes yhtäkkiä sai silmiinsä sen SINISEN ilmapallon :o ja sehän kauhistuksen hirvitys.


No jätkä meni siitä niin lukkoon että tuomari hädin tuskin sai kopeloitua sen. Selkää ei voinut pallolle kääntää ja kehän ympäri kiskottiin häntä koipien välissä. Ei suostunut seisomaan millään ja sijoitus oli sen mukainen. Tuomari oli hyväsydäminen ja antoi kuitenkin erin.
Eli Hessu JUN ERI1 ja Eddie JUN ERI2 ei SA;ta kummallekaan ja tuomari vielä pahoitteli kun joutui Edskun laittamaan toiseksi :/

Hessu



Penny, A. Recipe For Design oli AVO ERI1 SA PN3 VARA-SERT :)

Toisena päivänä, lauantai, emme olleet ilmoittaneet koiria. Mutta Helena oli paikalla edustamassa Nomppiksia Veikon, N. Imagine Kissing Him, kanssa. Ja eihä heillä huonosti mennytkään.
Tuloksena JUN ERI1 SA PU4 VARA-SERT ja ROP-JUN ! Hyvä Veikko-Peikko :)

Veikko


Sunnuntaina en edes ajatellut ottaa Eddiä, sen verran tiukille otti se ilmapallon näkeminen.
Lämmintä piisasi jälleen ja samalle paikalle leiriydyttiin.
Maija esitti Pennyn tuloksella AVO ERI1 SA PN3 VARA-SERT jo kuudes sellainen.

Penny


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti