keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Lappeenranta 24.8.14 ...

Kuukauden viimeinen ja vuoden toiseksi viimeinen näyttely koitti ja suuntasimme Etelä-Karjalaan.
Hieman jännitti miten Eddie suhtautuu uuteen paikkaan kun viimeksi säikähti valtavaa ilmapalloa Kuopiossa.
Keli oli myös ? Yksi säätiedote lupasi sadetta, toinen puolipilvistä. No aurinko paistoi koko näyttelyssä olo aikamme. Sen verran lämmin oli että toppi päällä hikoilin, liekkö ollut jännitystä vai mitä?

Eddiä juoksutin ja kävelytin ennen kehää ja olihan se hieman jännittynyt itsekin, pälyili taivaalle jos vaikka SE ilmapallo sieltä ilmestyisikin :/
No kehään se piti kuitenkin viedä, siellä oli hitusen kiire ja pöydällä olo vaikeaa. Kiire oli siitäkin pois mutta onneksi sain kopin ennen kuin herra oli kuonollaan asfaltissa. Tuloksena EH2. Alaleuka oli liian kapea, rintakehä liian lyhyt ja liikkeissäkin takana liian vähän potkua.

Velipoika Veikko oli jälleen ilmoitettu samaan näyttelyyn ja tuomari tykästyi siihen ihan ERI;n ja SA;n verran. Ja kun uroksia ei ollut ilmoitettu kuin tasan meidän kaksi poikaa oli Veikko myös PU1 SERTI.
Helena oli ratketa jo tuossa vaiheessa.
Seuraavana oli Penny omassa luokassaan, avoimen luokan narttuja oli ilmoitettu 3 ja Penny oli ainut joka sai ERI;n. Valioita oli yksi, Annline's Nice Shining Star joka sai myös ERI;n. Molemmat saivat myös SA;n
Kaksi narttua PN kisassa ja olimme aivan varmoja että Tuikku konkarina vetää paremman korren mutta tuomari oli sitä mieltä että Penny on no:1 ja sai sertin. Sertin se olis saanut muutenkin, Tuikun ollessa jo valio, mutta tuo PN1 oli koriste kakun päällä.

Nyt rodun parhaan valinnassa oli meidän ns. omat koirat Veikko ja Penny.

PU1 SERTI ROP N. Imagine Kissing Him         PN1 SERTI VSP A. Recipe For Design


Sit eikun odottamaan isoa kehää. Tuomari 1 ryhmällä oli Päivi Eerola. Jännitys tiivistyi ja Helena ei edes voinut tulla kehän lähelle katsomaan että Veikko ei kuikuilisi häntä ja esiintyminen menisi pilalle. No ei me oikeastaan odotettu mitään joten yllätys oli kun meidät valittiin kahdeksan joukkoon jatkamaan. Ryhmän neljäs valittiin, sheltti, ja ajattelin et se siitä kun tuomari sitten sanoi että pembroke on kolmas, voitte uskoa että yllätys oli suuri.


Eli isosta 1 ryhmästä meidän Veikko oli RYP3. Tässä vaiheessa tuli Helenallekin selväksi että poika sijoittui :) Ilosta ei meinannut tulla loppua ja Veikko raukka oli hämillään saamastaan huomiosta vaikka ei pistänyt pahakseen saamiaan herkkuja ;)

Vielä mainitsen että Veikko oli ensimmäistä kertaa kehässä kuin kotona, iloinen ja innostunut. Liikkui paremmin kuin koskaan ennen. Ihana pieni mies jolla loistava tulevaisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti