keskiviikko 3. syyskuuta 2014

MV-14...

Aikainen oli lähtö 9.8. ja suuntana Helsinki messukeskus ja Maailman Voittaja 2014 näyttely.
Ajatus oli ottaa kaksi koiraa mukaan mutta se ajatus muuttui kun näyttelyyn ilmoittautuminen lähestyi. En vaan raaskinut laittaa 95€ näyttelyyn jonne oli tulossa koiria ympäri maailmaa.
Olisihan se kieltämättä ollut kokemus esittää koiraa sellaisessa once in a lifetime näyttelyssä, mutta koira ei olisi siitä tärkeydestä tiennyt mitään.

Ajeltiin, siis Heini ajoi, reipasta vauhtia ja oltiin messarin parkissa melkein tasan klo.11.
Ensimmäisenä stoppina oli whippet kehä. Täysin ummikkona siellä pyörittiin kunnes bongasin Riinan ja häneltä selvisi mitä Jutalla oli päällä. Vaatetuksen perusteella sit hänet löysin, ihmisen jonka kanssa oltiin juteltu facessa ja puhelimessa jo 7kk. mutta kertaakaan ei oltu nähty toisiamme.

Eipä siinä häslingissä hirveesti juteltukaan mutta oli todella mukava tavata ja laittaa kasvot juttukaverille :)
Olevinaan jotain tietäen sit katottiin whippet urokset, narttujen kehä kun oli selän takan eikä jaksettu kuikuilla sinne hyvinkään paljoa. Omat mieleisetkin sieltä löytyi ja hyvin sijoittuivat.
Päivän ylläri, ns. musta hevonen oli Norjassa kasvatettu ja Suomessa omistuksessa oleva junnu uros Pendahr Fred Perry, tuli ja otti ensin JWW-14 tittelin ja sen jälkeen vielä pokkasi ROP;in ja vielä sen jälkeen isossa kehässä RYP4.


Vaikka en Balia enkä hänen omistajaansa Anita Sandqvistiä henk. koht. tunne, silti se fiilis mikä oli kun hänet sijoitettiin ISO;ssa kehässä MV-14 näyttelyssä, voin rehellisesti sanoa että tippa tuli linssiin, niin iloinen olin hänen puolestaan :)

Jos nyt kukaan ei vielä ole arvannut tai aavistellut, se uutinen mikä on tulossa syyskuussa, on uusi rotu ja se on WHIPPET nimeltä Tilly. Vielä muutama viikko, itse asiassa 4 pitkää sellaista ja neiti on täällä. En tiedä miten jaksan odottaa.

Tilly 12 viikkoa


Oltiin seuraava yö Heinin kälyn, Aulin luona. Jälleen kerran oli hauskaa ja kävimme Suomen vanhimman golf clubin terassilla ottamassa yhdet drinksut ennen nukkumaan menoa. Se nukkumaan meno venyi taas ja kello oli jo lähempänä yhtä kun vihdoin laitoimme päät tyynyyn pitkän päivän jälkeen.
Aamulla oltiin hereillä jo ennen kellon soimista, eihän sitä nyt pitkään voinut nukkua kun oli edessä toinen päivä MV näyttelyssä, tällä kertaa pemu kehän laidalla.
Pemuja oli ilmoitettu melkein 140, poissa oli muutamia mutta kuitenkin valtava määrä.
Isot voitot meni naapurimaahan, kuten voitiin uumoilla, vaikkakin junnuissa ja veteraaneissa tuli voitot kotiin :)
UROKSET

JWW-14 Caamora Shamquin I Have A Dream For Annline

WW-14 Joshua Prince Iz Doma Infanty

VWW-14 Annline's My Ways Chance


NARTUT

JWW-14 Amber Queen Amberyn

WW-14 Mistycor Game Of Flame



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti