perjantai 1. toukokuuta 2015

Outokummun yllätys...

Suunnitelmat oli ja niitä lähdettiin toteuttamaan pilke silmäkulmassa. Koska eihän sitä koskaan voi olla varma miten päivä menee ja olinkin juuri päivitellyt ystävälle kuinka ko. näyttelyssä meillä ei ennenkään ole ollut kummoista menestystä.
Kylmää ja sateista säätä oli luvattu koko viikonlopuksi mutta onneksi vielä oli meidän kehä sisätiloissa vaikkakin se oli laiha lohtu kun toppatakki unohtui ottaa mukaan ja paleltiin sisällä koko päivä.

Mukana meillä oli Eddie, Saimi, Dana ja Penny. Helena toi Veikon karkeloihin.

Avoimen luokan uroksia oli kokonaista kolme kappaletta. Eddie voitti luokan SA;lla ja velipoika Veikko heinosti toisena myös SA;lla.
Paras uros luokassa oli neljä urosta, kaksi avoimesta, yksi valioista ja yksi veteraaneista.
Veteraani pappa vetäisi liikkeillään ja iloisuudellaan ykkössijan, Eddie hienosti PU2 SERT ja hienosti ensimmäistä ja viimeistä kertaa avoimessa luokassa FI MVA tittelin. Veikko PU3 VARASERT ja neljänneksi tuli valioluokan uros.

Uusi Suomen Muotovalio
Nomparellin Imagine Love-N-Kiss

Avoimen luokan narttuja oli sit enemmän, seitsemän kappaletta. Saimi yllätti ja voitti tuon ison luokan SA;lla ja Dana hienosti EH4. Penny olikin yksin valioluokassa ollen 1 SA;lla.
Paras narttu kisa käytiin viiden nartun kesken. Penny PN1, junnuluokan voittaja ja SERT, Saimi PN3 VARASERT ja toinen avoimessa luokassa ollut narttu neljänneksi.

Penny oli ROP ja myöhemmin myös RYP3


Kasvattajaluokassa oli kaksi kasvattajaa ja Nomparellin kennel voitti KP;llä joten isoon kehään mentiin joskin vaisuin odotuksin. Ylläri pylläri kolmas sija sieltä tipahti, ajattelin ensin että meidät laitetaan neljänneksi kun vain neljä kasvattajaa oli kisassa mutta iloinen yllätys olikin tämä BIS3- kasvattaja sijoitus.

Erittäin edustava kuva kahdesta koirasta ja vähemmän sellainen kahdesta muusta.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti