torstai 21. toukokuuta 2015

Varkaus 16.05.15...

Näyttely jonka olisi voinut jättää väliin.Mikään pakko ei olisi ollut mennä, mutta periaatteesta kun ollaan ilmoitettu, niin sit mennään. Penny oli ilmottu koska kyseessä KV näyttely ja koska neiti on FI MVA, mentiin "hakemaan" sitä ensimmäistä cacibia.
Jäätävän kylmä tuuli oli urheilukentällä missä näyttely pidettiin, ja ois ollu todella kiva jos olisi ollut toppatakki mukana.
Tuomari oli meille ennestään tuntematon joten aivan mysteeri mitä sieltä arvosteluksi tulee.

Eddie siirtyikin valioihin Outokummussa viimeisen sertin saatuaan joten Veikko olikin yksin avoimessa luokassa. Tuloksena EH, siis suu auki tuijotin kun sihteeri nosti sinisen läpyskän ilmaan. Tuomari vielä jotain Heinille siinä luokan jälkeen kertoi koirasta mutta meidän vuoro oli seuraavana joten jouduin odottamaan vielä hetken sitä tietoa.

VAL ERI2

Tässä arvostelu jos ketä kiinnostaa lukea. SA;ta ei siis antanut koska koira liian raskas ja lihava :/

*Hyvin vankka, aavistuksen raskaan vaikutelman antava. Miellyttävä ilme, mutta päässä kokonaisuudessaan voisi olla enemmän pituutta. Vahva kaula.
Niukat etukulmaukset, normaalit takana. Vahva raajaluusto, melko pyöreät tassut.
Selkälinja saisi olla tiiviimpi sekä seistessä että liikkeessä. Hieman raskas vaikutelma säilyy myös liikkeessä.*

Veikon arvostelu jotakuinkin samanlainen, mutta oli sanonut että EH sen vuoksi että koiralta puuttuu tietty työkoiramaisuus tuon lihavuuden ja löysyyden takia. :o




Penny sai kun saikin CACIB;insa, voitti oman luokkansa ja oli PN2. Pelasti päivän tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti