perjantai 1. toukokuuta 2015

Pentuja...

Ansa on siis astutettu ja pentuja on odotettavissa kesäkuun ensimmäisellä viikolla mikä on viikko 23. Ultrassa kuitenkin näkyi vain yksi pentu varmuudella ja hieman kun etsi siellä ehkä on toinen ja painotus sanalla ehkä..
Isoa pentuetta ei siten ole odotettavissa eikä edes pentuetta jos vain yksi pentu tulossa. Valittelut vaan pentua kysyneille.

En vaan millään ymmärrä miten Ansasta huomasi tiineyden merkit jo kolme viikkoa astutuksesta. Maha selvästi tullut alaspäin ja selvä ero edellisviikon kuvaan. Innostuin hieman kiihtyneenä lukemaan edellisten narttujen ykkös pennun odotus muistioita ja niissä tapauksissa oli huomannut nartun, Helmi ja Hilla, olevan tiineenä kun viikkoja oli yli 5. Ja Lissun kolmen pennun tiineyden myös huomasin päällepäin viikkojen ollessa sen 5.
Joten vedämmekö tästä johtopäätöksen että tulossa on ainakin kilon painoinen jössikkä kun jo nyt maha kasvanut?

Pettymys on. Olin varmaan tätä pentuetta suunnitellessa jo laittanut odotukset liian korkealle ja nyt pudotus maankamaralle tuntuu hieman sietämättömälle.
Eihän yhden pennun pentueessa ole mitään vikaa, en sitä sanokaan,. Vaan se että olin niin odottanut tästä itselleni narttua, voihan olla että tämä ainokainen on narttu ja siten jääkin kotiin kasvamaan. Kuitenkin olo on hieman tyhjä ja nyt kuvittelen että sieltä ei tule yhtään pentua :(

Tässä kuitenkin kuva tulevasta yhdistelmästä.


Ensi viikolla menemme uusinta ultraan, katsotaan mitä näkyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti