tiistai 6. syyskuuta 2016

Kesä meni.... part one...

Ja päivitykset ko ajalta tekemättä, no excuses at all, ihan vaan saamattomuutta :/

Aloitetaan kesäkuun takaumilla.
Käytiin Minan kanssa kauan odotetussa Whippet erkkarissa. Olin aivan haltioissani kun sain nähdä niin paljon whippettejä yhtenä viikonloppuna. Mina oli varsinaisessa erkkarissa JUN ERI ja seuraavanapäivänä pidetyssä Open showssa JUN4.

kuva:Jaana Jyläntö

Neiti esiintyi todella hyvin ja seura siellä oli mitä mainioin, tutustuin muutamaan uuteen ihmiseen, yhden heistä ollen englannin puolelta, juttua riitti hänen kanssaan, koirista ja hevosista :)

Pennut muuttivat omiin koteihin ja uudet omistajat ovat olleet haltioissaan, tai ainakin uskon heidän olevan :) Uutisia tulee pentujen tiimoilta kuitenkin aivan liian harvakseltaan. Perustin jopa oman NOMPPIKSET ryhmän naamaan että siellä voitaisi jakaa kuulumiset, kysellä ihan mitä sattuu mieleen juolahtamaan ja jakaa kuvia. Taitaa olla sen veraan outo juttu tuo, kun ei sinne vaan tekstiä ilmesty.
Itse kuulun kahteen kasvattajan perustamaan ryhmään noiden whippettien kans, ja sinne kyllä kasvatinomistajat laittavat kaikenlaista.

Käytiihän me heinäkuussa ulkomaillakin, Ruotsissa, Gällivaressa. Tarkoitus oli yrittää saada Eddielle ja Pennylle sieltä SERTIT ja CACIBIT, no onnistuihan tuo Pennylle, Eddie sai tyytyä VARA sellaisiin tällä kertaa.

A. Recipe For Design, Penny, FI & SE MVA
Pennyhän siirtyi pois minun omistuksesta ja on nyt Heinin koira joten en enää tämän jälkeen päivitä Pennyn kuulumisia tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti