tiistai 6. syyskuuta 2016

Kesä meni... part three...

Elokuussa oli Kuopion 3 x KV. Päätimme Heinin kanssa et mennään vain kahteen niistä. Päiviksi valikoituivat perjantai ja sunnuntai, kelien vuoksi olivat myös sopivat.
Saimi oli molempina päivinä VAL ERI ilman lisukkeita. Perjantain tuomarin mielestä Saimi oli pyöreäkalloinen ja takakorkea ja sunnuntain tuomari moitti alusvillan puuttumista, no se olikin heitetty viemäriin edellisellä viikolla.
Muita en ollu ilmoittanut ko näyttelyyn, valinta osui vain Saimiin.

Elokuun lopun huipentuma olikin welsh corgien erikoisnäyttely Raisiossa. Tapahtumapaikkana oli Krookila,  kaunis vanha tila vuodelta 1490. Kaunis, mutta epäsopiva koiranäyttelyyn, ainakin jos näyttelyn ajankohtana on elokuun loppu ja kehät huonoimassa paikassa, rinteessä omenapuiden alla, eikä aukealla tasisella alueella jota olisi ollut riittämiin kahdelle eri kehälle joissa kaksi eri rotumuunnosta esitettiin.

No arvostelu ja koirien sijoitukset ovat sen tuomarin, sen päivän valintoja. Niihin en ala kommentoimaan sen enempää. Palkinnot, tai pikemminkin niiden puuttuminen, senkin jätän tässä kommentoimatta.

Mukana oli Eddie, Saimi ja Venla. Kaverin kans matkattiin, yövyttiin ja naurettiin.
Kiitos Heini taas seurasta :)

Eddie VAL ERI4 SA

Venla JUN EH

Saimi VAL ERI


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti